PDF Magia dragostei

Book description

Uneori magia dragostei te cuprinde atunci când te aștepți cel mai puțin...

Lisa Biel a visat dintotdeauna să plece din Vermont, să călătorească și să vadă lumea. Însă când totul se năruie pe neașteptate și în viața ei se petrece o schimbare majoră, Lana apelează la singurul om pe ai cărui umeri știe că poate să lase orice povară: cel mai bun prieten, Eli Ward.

Eli a fost mereu alături de Lana – prietenia lor durează de zece ani și doar o singură dată, în colegiu, au trecut granița care desparte prietenia de dragoste, într-o noapte magică, pe care nici unul din ei nu a putut să o uite. De atunci, în pofida atracției de netăgăduit dintre ei, Lana și-a înfrânat sentimentele; acum însă ea are un secret pe care îi e teamă să îl împărtășească cuiva și care pune în pericol relația ei cu cei dragi. Pe măsură ce iarna cuprinde ținuturile din Vermont și Crăciunul se apropie, Eli și Lana primesc șansa să trăiască o aventură mai profundă decât ar fi visat vreodată... o iubire care poate dura pentru totdeauna, dacă vor ști s-o păstreze.

„O poveste de dragoste cum fiecare dintre noi și-ar dori să trăiască. Lisa Dale reușește să te cucerească la fiecare pagină și, deși ai vrea să afli deznodământul, regreți totodată că astfel ajungi la finalul unui excelent roman.“ – Romantic Times Book Reviews

Download «Magia dragostei» PDF

20.02.2014

Tag cloud: magia, dragostei, cheap download, pdf, 1 usd, pdf, lisa dale

Magia dragostei PDF ebook download
Download PDF

Book info

Title
ISBN
Author
PublisherGrupul Editorial Litera
Release date 01.05.2014
File size2.4 Mb
eBook formatKindle Edition, (torrent)En
Book rating5 (1 votes)
 rate rate rate rate rate

Related books

If you like Magia dragostei, read this: